Munkatársaink

Rehabilitációs Centrum - Szatymaz

 

Gyermek- és ifjúsági addiktológiai rehabilitációs részleg
 
Balogh Emese 
terápiás segítő
A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karán 2003-ban szereztem általános szociális munkás diplomát. Utcai szociális munkásként tűcsere programban dolgoztam, majd a hajléktalan ellátásban hasznosítottam magam. Ezután iskolai szociális munkát végeztem. Most terápiás segítőként erősítem a szatymazi csapatot.
 
 
Kálmán Ildikó
ápoló
Egészségügyi középiskolában végeztem, 2001-ben ápolói képesítést szereztem. Munkám során nagyrészt a belgyógyászati ápolásban tevékenykedtem. 2015 áprilisától az Ifjúsági Rehabilitációs Intézet stábtagjaként dolgozom.
 
Ódorné Vetró Erika 
ápoló
2007-ben az SZTE  ETSZK-n ápoló szakon végeztem, majd 2010-ben mentálhigiénés szakember szakképzettséget szereztem. Ezután figyelmem a családterápia felé irányult, ezért a Magyar Családterápiás Egyesület keretein belül  folytattam tanulmányaimat. 2011 óta gyakornokként a Remény Háza Párkapcsolati és Családműhelyben foglalkozom párokkal, családokkal.
 
Rozgonyi Andrea
gyógyfoglalkoztató

A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karán szereztem szociális munkás végzettséget. A közigazgatásban eltöltött négy év után úgy döntöttem, valódi segítő foglalkozást szeretnék. Meggyőződésem, hogy szakmai tudással és elhivatottsággal hatékony munkát lehet végezni az útjukról letért fiatalok társadalomba való visszailleszkedésében.

Hitvallásom: Maradj ember, őszinte tiszta fejjel, tanulj meg élni, adni is, nemcsak kérni, így leszel halhatatlan!

 
Sztoborán Dávid
gyógyfoglalkoztató

Sztoborán Dávid vagyok Gyulán születtem és 2011 óta élek Szegeden. 2015 februárjában végeztem a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karon, mint szociálpedagógus. Ezután kezdtem el a pályafutásom az intézmény felnőtt részlegén, majd a Szegedi Fegyház és Börtönben dolgoztam, mint főelőadó, tanácsadó. 2018 novemberében tértem vissza az intézmény falai közé az ifjúsági részleg gyógyfoglalkoztatójaként.