Rólunk írták

I.
Köszönöm, hogy elsők között lehettem és megkaptam az esélyt! Közel 9 hónapot tölthettem itt, ezért nagyon hálás vagyok! Főleg, hogy tiszta, szermentes életemet elkezdhetem egyedül rendezni. Amit itt kaptam törődést, visszajelzést, jót és rosszat egyaránt, hogy megismerhettem magamat. Működésem és anyaghasználatom okát. Nagyon köszönöm nektek!! Rengeteg tapasztalattal rendelkezem mostmár és erősnek érzem magam! Büszke vagyok, hogy én lehettem Magyarország első ifi-rehabján a legelső srác, aki végezhetett! Nem fogok csalódást okozni! Még egyszer köszönöm és hálás vagyok! Vissza fogok járni hozzátok látogatóba.”

II.

„Ha úgy érzed valamit ki kéne mondani
Tedd azt mert meg fog fojtani
Legyen az gombóc torkodban
Gát a szavakban
Ezerszer tapasztaltam ilyen dolgot
Csak nem léptem meg mert a szer befolyásolt
Eközben a lelkem ugyan úgy bánta
Én pedig átléptem inkább egy más világba
 
Nagyon megtisztelő, hogy másodikként fejezhettem be a terápiámat.
Ezer köszönet a sok törődésért és a tudás átadásáért! Sok ölelés!”

III.

„Sokszor filózunk rajta: „Most mondjam ki, vagy később, vagy inkább ne mondjam?” Érdemes kimondani egyből, mert ha nem, csak gyűjtögetsz! Addig söpröd a problémáidat a szőnyeg alá, amíg orra nem buksz benne.
Boldog vagyok, hogy az új életemet itt alapozhattam meg és itt is indíthatom a jövőmet. Sok pozitív, negatív dolog ért itt, de ennek köszönhetem a felépülésemet. Örülök, hogy benne lehettem az első 3-ba, akik végig csinálták ezt a Rehabot.
Sokan mondták nekem: „Óriási dolog, hogy 17-18 évesen rájöttem, hogy nem jó, amit csinálok és nagy dolog, hogy belevágtam/elvégeztem.”

Helló Mindenkinek!

Örülök, hogy eljött ez a pillanat, hogy én is írhatok e füzetbe, meg elvégeztem a terápiámat. Nagyon sokszor meg kellett magam lépnem, hogy ne menjek haza, de nekem így tanították amit el kezdtem ne hagyjak abba semmilyen áron. Vagy rosszakaróért csak a tiszta ésszel átgondolt célt lássam és azért tegyek meg mindent. Bevallom sírtam is a társaim előtt és magamba is, de aki nem sírja el magát az egész terápiája alatt egyszer se, az nem teszi bele a szívét és a lelkét.

Örülök nagyon hogy elvégeztem én lehetek a negyedik. De aki maradt fél utasba azon még a dobogón vagyok a harmadik helyen. :-) 

Köszönök mindent amit kaptam. „Új életet, mert ha nem jövök el ide akkor lehet már nem élek.”

A terápiám alatt ezeket mondtam magamnak biztatásul pl.: Türelem rózsát terem. A vége felé nehéz kontrolálni a türelmet, de lehet, csak akarni kell.

És örülök, hogy én lehetek az első abban, aki elvégezte a rehabot, hogy nem dohányzok.”


„Örülök, hogy itt lehettem  és hogy egy új életet kezdhettem köszönöm a segítséget mindenkinek. Hiányozni fogtok, de ki kell egyszer innen szakadnom. Az eszemben és emlékeimben mindig ott lesztek. Köszönök mindent mindenkinek, az Isten áldjon titeket.”


„Üdv!

Sok dolgot tanulhattam itt, ebből egy nagyon fontos dolgot kiemelnék:

Legyen akár lelkiismeret furdalásod, szerelmi bánatod, vagy akármi ha magadba fordítod akkor azzal nem lesz jobb. MOND KI! BESZÉLJ! A problémákról, mert az segít a legtöbb esetben.

„Kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció…!”

És köszönöm, hogy tiszta életemet megalapozhattam itt. Szerettem itt lenni és olyan biztonságos környezetbe tisztulni. Büszkeséggel tölt el, hogy 14 évesen én lehetek az ország legfiatalabbja, aki elvégezte és ebben segítségemre volt mind a 11 terápiás segítő, akiknek ezt hálásan köszönöm!”